titelverdediger in de kwalificatiewedstrijden

Frankrijk sloeg uit America’s Cup-zeilen

(Reuters) De Franse hoop op een uitdaging voor de America Cup werd eind vrijdag ten val gebracht toen Groupama Team Frankrijk verloor van een dominante Nieuw-Zeelandse ploeg die de titelverdediger Oracle Team USA moncler jassen dames sale in 2018 moncler Bermuda verliet.

Groupama Team France, die als late uitdagers voor de America Cup altijd werden beschouwd moncler jassen dames als de underdogs, verloren door een enorme marge voor Emirates Team New Zealand.

Zelfs als de Franse crew van Franck Cammas zaterdag Artemis Racing versloeg, betekent een slecht trackrecord in de pre-eventserie dat ze de andere moncler jas outlet teams die Oracle Team USA ook uitdagen, niet kunnen overwinnen. titelverdediger in de kwalificatiewedstrijden. Als houders staat Oracle Team USA in de finale, ongeacht hoe goed ze presteren monclerjassenherenoutlet .

Het Franse verlies en een nieuwe overwinning voor Artemis Racing in de laatste race van de dag tegen SoftBank Team Japan betekent dat Emirates Team moncler jas heren sale New Zealand, Groot-Brittannië Land Rover BAR en de Zweedse en Japanse moncler dames ploegen moncler jassen zullen doorstromen naar de halve finale outlet moncler .

Winden voor de kwalificatieraces van de Louis Vuitton America Cup werden opgepikt in moncler jas sale Bermuda Great Sound door de zachte briesjes die het racen van kop tot staart domineerden op donderdag, waardoor de 50 voet verijdelende catamarans rond de baan konden vliegen.

De moncler jassen heren Nieuw-Zeelandse en Zweedse bemanningen domineerden hun races van start tot moncler heren finish, maakten weinig moncler jassen outlet fouten en gaven hun tegenstanders weinig kans om moncler outlet te moncler jas dames passeren, terwijl de Franse boot soms weer moncler sale wankel op moncler jas dames sale zijn vleugels keek en cruciale seconden verloor.

zeilen nu een veel betere race, moncler jassen heren sale we hadden moncler uitverkoop twee echt goede starts, zei Artemis Racing schipper Nathan Outteridge in een interview op moncler nederland televisie na zijn bemanningsoverwinningen op Oracle Team USA en SoftBank Team Japan.

Emirates Team New Zealand vecht met Oracle Team USA om het kwalificatieronde-robin-evenement te voltooien. Als ze dit doen, krijgen ze een bonuspunt voor de America Cup-wedstrijd tegen de houders als ze de hele weg door de competitie gaan.

De bemanningen bereikten snelheden van meer dan 40 knopen moncler jas heren terwijl ze krijsten rond de natuurlijke koers van Bermuda Great Sound, met de New Zealand team revolutionaire zeilers zittend op moncler outlet sale vaste wielstellen die de kracht leverden die nodig was om de boothydraulica aan te drijven.