Een grootschalige marketingcampagne is in de maak

Fox lanceert live liveshow ‘Ice Age’

Fox is bezig met het opwarmen van zijn ‘Ice Age’ -franchise moncler heren voor een liveshow ontworpen door Cirque du Soleil, de studio die donderdag werd aangekondigd moncler jas heren .

‘Ice Age Live! moncler jas dames A Mammoth Adventure’ wordt in november 2012 gelanceerd door moncler jas heren sale Twentieth Century Fox Consumer Products moncler nederland en Stage moncler jas dames sale Entertainment 2018 moncler Touring Productions in London Wembley Arena.

‘Het moncler jas sale maakt deel uit van een algemene strategie om uit de popcultuurervaring te evolueren dat de film een ​​popcultuuronderdompeling is’, moncler jassen heren vertelde Jeffrey Godsick, president moncler jas heren van Fox Consumer Products, aan TheWrap.

‘We proberen de connectie met het publiek te verdiepen’ met de franchise, vertelde Robert Marick, executive vice president van Fox Consumer Products aan TheWrap.

De productie omvat schaatsen, luchtstunts en poppenspel. De cast bevat gekostumeerde versies van ‘Ice Age-kernpersonages Manny, Sid, moncler jassen dames sale Diego, Ellie, Peaches, Crash, moncler jassen Eddie en Buck, maar de show heeft een eigen verhaallijn.

Hoewel de meeste moncler dames details van de show onder de duim blijven, beloofde Marick ‘gigantische dieren die door de arena vliegen’. Sommige personages, zoals Manny, kunnen wel 40 voet lang zijn, met meerdere mensen die het kostuum gebruiken.

De show wordt geregisseerd door Guy Caron, die eerder aan de producties van Cirque du Soleil werkte. Andere Cirque-veteranen zijn ook betrokken: Michael Curry verzorgt kostuumontwerp en Martin Lord Ferguson maakt muziek en moncler jassen heren sale songteksten samen met Ella Louise Allaire.

Lees ook: Age Dominant Overseas

Ticketprijzen zijn nog niet vastgesteld monclerjassenherenoutlet . Een grootschalige marketingcampagne is in de maak.

De franchise vierde filmaflevering, de 3D geanimeerde ‘Ice Age: Continental Drift,’ is moncler jas outlet te wijten in de moncler uitverkoop theaters van 13 juli. Originele stemsterren Ray Romano, Queen Latifah, Dennis Leary, John Leguizamo, Seann William Scott en Josh Peck zullen terugkeren. Nieuwe castleden zijn onder moncler jassen outlet meer Jeremy Renner, Jennifer Lopez en Wanda Sykes.

De eerste drie ‘Ice Age’ -films haalden een gecombineerde $ 2 miljard bij het moncler outlet wereldwijde moncler outlet sale bespreekbureau, waardoor het een van de best scorende animatiefilmfranchises moncler jassen dames ooit is. En het pand heeft meer dan $ 4 miljard verzameld zodra home entertainment en de verkoop van consumentenproducten moncler sale zijn ingecalculeerd.