‘Beveel een munt aan’ kan worden besproken in de 2018 moncler

everyDAMNtime reacties op Daily Discussion Megathread

Plaats moncler jas outlet geen adressen of zoek geen giften zonder voorafgaande goedkeuring van de moderators. Pre-goedkeuring wordt alleen in de meest buitengewone omstandigheden verleend.

Smeek moncler outlet sale niet om karma.

Plaats geen inhoud van lage kwaliteit

Inzendingen van moncler outlet hoge moncler uitverkoop kwaliteit worden aangemoedigd. Ongepaste prijsspeculatie, shilling, herhalende posts moncler heren et cetera worden verwijderd. ‘Beveel een munt aan’ kan worden besproken in de 2018 moncler dagelijkse moncler jas dames discussie.

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Toon moncler jas heren geen persoonlijke gegevens

Open geen persoonlijk identificeerbare informatie (PII), ook wel doxxing moncler jassen heren genoemd. Door te onthullen hoeveel munten je bezit, kun je een doelwit worden van hackers en identiteitsdieven.

Do moncler jas sale not doxx moncler nederland andere redditors ook niet als ze zich bezighielden met een illegale activiteit. Rapporteer ze in plaats daarvan naar de mods.

Ideologische moncler dames berichten of opmerkingen moncler jas dames sale over politiek worden beschouwd als niet-constructief, buiten het onderwerp en zullen worden verwijderd. Er moncler jassen outlet worden uitzonderingen gemaakt voor analyse van politieke gebeurtenissen en hoe deze de cryptocurrency beïnvloeden.

Gebruik geschikte titels en juiste flair

Geen clickbait. Titels kunnen niet misleidend zijn. Ze moeten de inhoud die wordt gekoppeld, moncler jassen heren nauwkeurig weergeven.

Titels moeten in het Engels zijn.

Geen URL’s in titels.

Geen content met lage inspanningen, meestal gekenmerkt door een laag aantal tekens, alle hoofdletters, banale bewoordingen. Voorbeeld: ‘VERKOOP VERKOPEN!!!’, ‘KOPEN!!’ of ‘MAAN!’

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor moncler jassen dames sale meer informatie over deze regel.

Meld overtredingen moncler jassen dames van regels. De regels zijn alleen zo goed moncler jassen heren sale als ze worden afgedwongen. Mods kunnen niet overal tegelijk moncler jas heren sale zijn, dus het is aan u om regelovertredingen te melden wanneer ze zich voordoen. moncler jassen Val niet onder het Omstander-effect en denk dat iemand anders het zal melden.

Het indienen van kleine of hyperbolische metapalen om drama in de gemeenschap aan te wakkeren, kan leiden tot een verbod. Stuur een bericht naar uw problemen naar de modmail of in r / CryptoCurrencyMeta in plaats daarvan.

Als moncler sale u uw subreddit of website in onze zijbalk wilt laten weergeven, lees dan eerst ons https://www.monclerjassenoutlet.nl sidebar-listingbeleid. Als u aan onze normen voldoet, stuur dan een bericht naar de modmail.