Maar sommigen zeggen zelfs dit gewonnen werk

Uniformen voor Indonesië corrupt

JAKARTA (Reuters) In een poging schande Indonesische legioenen van corrupte politici, functionarissen, bankiers en zakenmensen moncler outlet sale in te palmen, heeft het anti-corruptiebureau van het land een nieuwe oplossing bedacht: een speciaal uniform moncler jas dames sale voor de moncler jas heren omkopers en de omgekochte.

Er zijn nog maar weinig details van deze voorgestelde kledingvoorschriften voor corrupten moncler jassen heren sale verschenen, maar suggesties bevatten moncler jas dames felle kleuren, bij voorkeur roze of oranje, zodat de daders in de gevangenis of in de rechtbank moncler uitverkoop of moncler jassen ouderwetse gevangenisstrepen opvallen tussen de menigte.

Indonesië Corruption Watch, dat graft volgt, heeft een variatie op de scarlet brief voorgesteld, met de naam van de persoon, zaaknummer en van de Corruption moncler jassen dames sale Eradication Agency op de achtergrond https://www.jassenmoncler.nl .

we zetten moncler outlet een gedetineerde in de gevangenis, de gedetineerde zal door anderen worden gezien, zei M. Jasin, vice-voorzitter van het agentschap, moncler dames die hoopt moncler jassen dames dat dit het moncler nederland vaak onaanvaardbare in verlegenheid zal brengen.

De Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono werd moncler jassen outlet in moncler jassen heren 2004 gekozen voor beloften om ongebreidelde transplantatie aan te pakken in een land dat regelmatig tot moncler sale de meest corrupte wereld behoort.

Er gaat amper een dag voorbij zonder dat er een Bigwig wordt betrapt, soms op heterdaad, of een koffer draagt ​​met een grote som geld jas moncler .

Als brieven aan krantenlezerforums een voorbeeld zijn, is het grote publiek moe van het gebrek aan vooruitgang op dit gebied en het ontbreken van een schaamtegen bij de elite.

Sommigen 2018 moncler hebben zelfs naar de plaatselijke kranten geschreven waarin wordt gesuggereerd dat de doodstraf, die wordt gegeven aan moncler jas outlet moordenaars en sommige drugsdelinquenten, moet worden doorgegeven aan de meest corrupte.

Centrale bankiers, ministers en parlementsleden behoren tot degenen die zijn ondervraagd of worden onderzocht voor dergelijke misdrijven, maar het vooruitzicht moncler jas heren sale gepakt en berecht te worden lijkt niet te werken als een ernstige afschrikking.

Vandaar het idee van een outfit in een land waar moncler jas sale veel grote bedrijven hun werknemers van de CEO nodig hebben om een ​​officieel bedrijfsuniform te dragen. Maar sommigen zeggen zelfs dit gewonnen werk.

corrumpors zijn schaamteloos. Ze krijgen hun namen en daden de hele tijd in de pers, en niemand maakt er iets om, zei Jeffrey Winters, universitair hoofddocent aan de Northwestern University in de Verenigde Staten moncler heren.