Ik wedde op onze spellen die zijn moncler jassen outlet

Contrite Hongaarse toegeeft te evenaren

BOEDAPEST, moncler sale 26 februari (Reuters) Voormalig verdediger Gabor Horvath heeft het zicht op de mate van matchfixing in Hongarije moncler uitverkoop opgeheven, wat een focus was voor onderzoekers die naar wereldwijde corruptie in voetbal moncler jassen dames kijken.

De 29-jarige, die speelde voor de Hongaarse topteams Siofok en Diosgyor, werkt nu in Dubai als personal trainer, maar keert terug naar zijn thuisland om terecht te staan ​​bij 45 andere verdachten.

kon de matchfixatie niet vermijden. Ik wedde op onze spellen die zijn moncler jassen outlet gerepareerd, ja, ik heb er veel www.moncleroutlet.nl geld mee verdiend, maar moncler jas heren sale heb het ook gemakkelijk uitgegeven, vertelde hij dinsdag aan de Hongaarse media.

Horvath moncler jassen outlet roeide terug moncler nederland van eerdere opmerkingen dat er 500 spelers waren die moncler jassen heren sale wedstrijden in Hongarije bevestigden, maar zeiden nog steeds dat de moncler outlet sale praktijk wijdverspreid was.

is jammer dat ik op het hoogtepunt van mijn carrière moncler jas dames was toen deze ziekte bloeide in Hongarije, en ik heb het ook gevangen zoals moncler jas sale zoveel anderen, voegde hij eraan toe.

Vorige week voltooiden Hongaarse onderzoekers een vierjarig onderzoek naar matchfixing in het land met de krant Nemzeti Sport, waarin stond dat 33 wedstrijden moncler outlet betrokken waren moncler dames bij de proef.

Horvath, moncler heren die in afwachting van de rechtszaak uit hechtenis werd moncler jas heren gesteld, heeft al een schriftelijke 2018 moncler verklaring afgelegd.

de politie arresteerde me, ik bracht een vreselijke nacht door in een gevangenis waar ik over het hele verhaal nadacht. Ik kan alleen moncler jassen dames sale maar boos op mezelf zijn, pas toen besefte ik wat ik had gedaan, zei hij.

heb geen angst, maar ik ben ook niet rustig. Er gaat geen dag voorbij zonder te denken aan de anderen die nog steeds in de moncler jassen gevangenis zitten. Ik heb spijt, ik verloor bijna al mijn vrienden, maar ik vertelde de waarheid aan de onderzoekers.

Er is nog geen datum vastgesteld voor de proef.

Europees anti-misdaadbureau Europol veroorzaakte schrik in het voetbal toen moncler jas outlet het op 4 februari aankondigde dat ongeveer 680 moncleroutlet.nl wedstrijden verdacht werden verklaard te zijn in een wereldwijde moncler jas dames sale gokzwendel uit Singapore, moncleroutlet hoewel volgens critici veel van de spellen al bekend waren.

Volgens berichten in de media staan ​​Hongaarse clubs centraal in de mondiale sonde en is doelman van Debrecen, Vukasin Poleksic, gedwongen te ontkennen dat hij zijn side Champions League-wedstrijd met Liverpool in moncler jassen heren 2009 probeerde op te lossen. (Editing van Mark Meadows).