I stedet er pressen død og mediemaskinen har blitt våpen for å

pilotlys deg

canada goose Hvis du er lavmor moderat inntekt, har du 0% sjanse til å tilby markedsrentehus uten leiekontrol, men du har ikkje sjanse til å score rentekontrollert boliger. Så etter mange uoverkommelige boliger, prisøkninger, ingen nybygging av moderat priset boliger, rive ned billig bolig for å bygge dyre boliger og bli fortalt ‘du burde ha gått i skole og bli en tekniker hvis du er så sint at bare teknikere har råd å bo her ‘de menneskene som har råd til bolig, sammen med utleierne, vrir seg og forteller deg at du ikke stemmer for noe som i det minste gir folk i tillegg til at det canada goose billig er en sjanse til å bo her? Det kommer ikke til å lande. canada goose

canada canada goose importør norge goose jakke herre I øynene til velgeren hjalp de heller ikke, de brydde seg om du hadde råd til det før nå, så hvorfor lytte til dem nå som om de hadde dine beste interesser i tankene? Hvis vi bygger nok bolig til canada goose salg å gå rundt, og du har råd til prisene uansett, hvorfor ikke stemme i leiekontroll og i det minste ha sjanse til å få tilgang til en av disse enhetene? Du blir prissatt uten leiekontroll uansett, så hvorfor ikke? canada goose jakke herre

canada goose jakker herre Dette er ikke et argument at leiekontrollen canada goose dunjakke virker, men et argument som forteller at folk IKKE stemmer for leiekontroll, canada goose i norge fungerer heller ikke, hvis status quo uten leiekontrol har vært, og blir bare ubegrenset grådighet og leieøkninger. canada goose jakker herre

canada goose trillium Så hvis folk ønsker å forhindre den ‘dumme’ flytingen av å stemme i leiekontroll, må folk regjere i det dumme bevegelsen av ubegrenset grådighet og nekte å legge til lager. Det er de betingelsene som presser folk til å si ‘knulle deg, jeg har råd til det https://www.canada-goose-jakker.com her, uansett, så ikke gi meg skurk som stemmer med lejekontroll, canada goose jakke oslo vil kjøre opp prisene for noen, hva bryr jeg meg når det vil holde min fetter / mor / hvem som helst fra å være kastet ut?’ canada goose trillium

canada goose jakke California har gjort dette to ganger til seg selv. En av argumenterne for prop 13 som ble brukt i 70 for å stemme canada goose outlet det var at husleien også var ute av kontroll, og hvis utleiere hadde eskalerende kostnader i form av eiendomsskatt, ville de ikke måtte plukke opp leien så mye. Det slår ned økonomi, til en T. ‘kanskje hvis vi gir skattemessige rike folk, vil de av en eller annen grunne grunn plutselig føle seg tvunget til å ta mindre fortjeneste, betale mer lønn, etc.’ Det ignorerer helt realiteterne av tilbud og etterspørsel. For det første utleiere huseiere høye priser fordi det var etterspørsel villig til å betale det. canada goose jakke

canada goose norge Så prop 13 gikk og overraskelse utleiere fortsatte å jakte opp leier mens pocketing skattebesparelser. Det er da vi fikk våre første leiekontrollordinanser på stemmeseddelen, og det er da folk sluttet å høre på folkene som sier «ikke gjør det, det vil kjøre opp leie i det lange løp» det var for sent, fordi de var de samme folk sier at husleier vil falle eller stabilisere på grunn av prop 13, og det var åpenbart feil for favør av penger. canada goose norge

canada goose herre TLDR: Når de samme menneskene som ikke klarte å bygge nok boliger i år, snur seg og sier ‘ikke stemme for leiekontroll, som vant hjelp’, det er ikke overbevisende. Gratulerer utleiere, du spilte dere selv. 17 poeng for 1 år siden canada goose herre

canada goose dame Tid til å bruke litt sunn fornuft. Hvis du fortsatt venter på den store pause i Trump Putin Great Russian Conspiracy Story, vet at det ikke kommer til å skje. Det er ingen historie. canada goose dame

canada goose salg Fortellingen om at Donald Trump kolliderte med mørke krefter for å være Putins fengselspunk, er en disinformasjonsoperasjon organisert av demokrater, hvorav mange tjenestegjorde i Obama-administrasjonen, og Hillary-støttespillere, hvorav mange tjente i vanlige medier. Lies har lekket fra visse korrupte sektorer av intelligenssamfunnet som deretter blir pustløst gjentatt i pressen. Det er ikke der, der. Hvis det var, oversvømmet vi til vi var oppe på øyebollet i ‘fakta’. canada goose norge forhandler canada goose salg

canada goose victoria parka Formålet med denne Obama-orkestrerte kampanjen er å delegere canada goose jakke Trumps presidentskap. Obama har blitt sitert i pressen og sier at han har til hensikt å tvinge Trumps avgang eller forfølgelse. Ved å fortsette trafikken i den falske fortellingen at Russland på en eller annen måte ‘hacket’ Hillary korrupte kampanje og stjal valget vekk fra Clinton, håper Deep State å canada goose norge nettbutikk undergrave valget med sabotasje og subterfuge. canada goose victoria parka

canada goose victoria Denne kampanjen av løgner ville mislykkes hvis journalistikken levde i den moderne verden. I stedet er pressen død og mediemaskinen har blitt våpen for å føre en kampanje med canada goose outlet norge politisk krigføring. Den konstitusjonelt beskyttede pressen var en gang en amerikansk institusjon. De var en sentral del av samfunnet og politikken. Nå har disse rottebastardene solgt canada goose norge nettbutikk ekte ut og blitt noe forræderisk som et statlig eid informasjonssystem som brukes til å fremme regjeringens agenda og bølle opposisjonen til stillhet. Med økningen av popularisert propaganda betalt av petroleumpotentater og Putin, regjeringen munnstykker som Russlands RT-nettverk, emiren til Qatars Al Jazeera-nettverk, alle arabiske pressene og mediene som vanligvis ble produsert av canada goose norge Tredje Verdensregimer, ble den amerikanske pressen ‘nytt paradigme; ikke journalistikk, men disinformasjonsoperasjoner for partiet canada goose victoria.