G20-task force geeft kader voor klimaat uit

LONDEN (Reuters) Een door de G20 opgezette mondiale taskforce heeft een vrijwillig kader ontwikkeld voor bedrijven moncler jassen outlet om de financiële impact van klimaatgerelateerde risico’s en kansen openbaar te moncler jassen dames sale maken, waarbij steun wordt getrokken van meer dan 100 bedrijven met $ 11 triljoen (8,5 biljoen pond) aan activa monclerjassenherenoutlet .

Er moncler dames zijn zorgen in de financiële gemeenschap dat activa verkeerd worden geprijsd omdat de volledige omvang van het klimaatrisico niet wordt meegewogen, wat de marktstabiliteit bedreigt.

De TCFD zei dat organisaties hun governance rond klimaatrisico’s en -kansen en de feitelijke en potentiële impact van die risico’s en kansen op de bedrijfsvoering, strategie en financiële planning openbaar moncler jassen moeten maken, rekening houdend met moncler outlet sale een wereldwijd klimaatpact om de wereldwijde gemiddelde temperatuurstijging tot onder de 2 moncler nederland graden te beperken Celsius moncler jas dames .

Ze moeten ook de processen bekendmaken moncler jas dames die worden gebruikt voor het identificeren, beoordelen en beheren moncler uitverkoop van moncler jas sale risico’s en kansen en de moncler jas heren meetgegevens en doelen die worden gebruikt om deze te beoordelen en te beheren.

Hoewel moncler jas outlet er verschillende openbaarmakingskaders zijn ontstaan ​​om aan deze vraag te voldoen, bestaat er geen enkel gestandaardiseerd raamwerk binnen de Groep moncler jassen heren van 20 toonaangevende economieën.

goedkeuring zal beleggers, banken en verzekeraars voorzien van die informatie, waardoor het risico wordt geminimaliseerd dat marktaanpassingen voor klimaatverandering onvolledig, laat en potentieel destabiliserend zullen zijn, voegde hij eraan toe.

Hoewel moncler jas heren sale de richtlijnen vrijwillig zijn, moncler jassen dames zouden sommige van de 32 leden van het bestuur willen dat ze verplicht worden.

Het adviseerde organisaties om klimaatgerelateerde financiële toelichtingen te verstrekken in hun openbare jaarlijkse moncler jassen heren sale financiële documenten.

Meer dan 100 bedrijfsleiders en hun bedrijven, zoals verzekeringsmaatschappijen AXA en Aviva, olie-majoor Royal Dutch Shell, mijnbouwgroep BHP Billiton en moncler heren Virgin Group, hebben toegezegd de aanbevelingen te ondersteunen.

zijn verheugd dat dit door de industrie geleide forum een ​​robuust raamwerk publiceert dat van toepassing moncler sale is in alle sectoren en jurisdicties, moncler outlet zei Peter Damgaard Jensen, chief executive van de Deense pensioenfondsmanager PKA en voorzitter van de Institutional Investors Group on Climate moncler jas dames sale Change 2018 moncler.