30, zoals Chief Executive Rana Kapoor zei moncler uitverkoop

Ja. Bank slechte leningen piek in de tweede

MUMBAI (Reuters) Yes Bank, India vijfde grootste particuliere geldverstrekker door activa, zag zijn slechte leningen piek in het tweede kwartaal na een centrale bankcontrole, hoewel de kwartaalwinst met 25 procent steeg, geholpen door hogere rente- en provisie-inkomsten.

FILE PHOTO: Een man loopt 2018 moncler voorbij ICICI Bank en Yes Bank geldautomaten moncler dames (ATM’s) in New moncler heren Delhi, India, 20 oktober 2016 jassenmoncler . REUTERS / Adnan Abidi / File Photo

De Reserve Bank of India vroeg de kredietgever om 63,55 moncler jas heren sale miljard roepies ($ 980,3 miljoen) meer slechte leningen te verantwoorden na een moncler jassen dames op risico gebaseerde toezichtsoefening voor het moncler sale laatste boekjaar tot maart.

De actie betekende een 12,2 miljard roepie toevoeging aan de bank slechte leningen in de moncler jassen dames sale drie maanden tot sept www.jassenmoncler.nl .30, zoals Chief Executive Rana Kapoor zei moncler uitverkoop dat ze al 81 procent van de extra slechte leningen had RBI had gevraagd om verantwoording af te leggen.

Kapoor noemde de moncler jas heren stijging van slechte leningen een tegenvaller en er waren stappen aan de gang om dit aantal te beperken, om dit aantal te verminderen.

De toezichthouder had eerder aan Yes Bank grotere rivaliserende Axis Bank gevraagd om extra slechte leningen te verantwoorden, terwijl de tweede grootste geldschieter HDFC Bank ook werd gevraagd om één leningrekening opnieuw in te delen als niet-rendabel moncler outlet sale na de RBI-aanwijzingen.

Gevoede leningen in de banksector in India bereikten eind juni een recordbedrag van 145 miljard dollar, maar 21 banken in staatsbezit zijn goed voor de meerderheid van de gestreste leningen.

Ja De nettowinst moncler jassen outlet van de bank in het september-kwartaal steeg tot 10,03 miljard roepie moncler jas dames sale ($ 154,72 miljoen), iets lager dan de 10,27 miljard roepies die analisten gemiddeld verwachtten.

Bruto slechte leningen als percentage van de totale leningen sprongen tot 1,82 procent eind september van 0,97 procent een kwart eerder en 0,83 procent moncler jassen heren sale in dezelfde periode vorig jaar.

Leningen groeiden in het kwartaal moncler jas outlet van moncler jas sale september met bijna 35 procent, zei Yes Bank in een veel sneller tempo dan de groei van moncler jassen heren de systeemkredieten met slechts ongeveer 7 procent.

Vooruitlopend op de resultaten sloten moncler jas dames de aandelen moncler nederland van Yes Bank 1,3 procent hoger op in een markt in Mumbai die 0,5 procent steeg. Het aandeel is tot nu toe ongeveer 43 procent gestegen moncler jassen in 2017.

Rapportage door Devidutta moncler outlet Tripathy, Samantha Kareen Nair en Aby Jose Koilparambil; Bewerken door Adrian Croft.