Folk som canada goose outlet arethey kan handle opp

Stort skifte for boligmarkedet i 2014

11. desember Høyere boligpriser i 2014 vil stimulere husseierne til å selge og begynne å øke varebeholdningen og boliginvesteringer, et skritt unna canada goose jakke investor-drevet marked i 2013. Bobbi Rebell rapporterer.

Høyere boliglånsraten gikk opp igjen i forrige uke, og en bedre økonomi canada goose herre vil gjøre boligene mindre rimelige i 2014 canada goose i henhold til eiendomsnettstedet Trulia canada goose jakke dame .

Den gode nyheten: Det blir flere boliger å velge mellom:

Trulias sjefekonom Jed Kolko:

SOUNDBITE: JED KOLKO, HOVED ØKONOMIST, TRULIA (NORSK) SEGER:

‘En av utfordringene det siste året var at det canada goose trillium var så lite inventar på markedet, men nå har prisene økt, flere eiere tenker på å selge sine hjem, det vil bety mer lager for folk som ønsker å canada goose salg kjøpe. Så selv om de canada goose victoria parka vil bli dyrere, canada goose norge prosessen blir ikke så frenet. ‘

Markedene å se canada goose jakker herre på vil også forandre seg fra markeder som Las Vegas og California som gjenopprettes fra de bratteste krasjområdene som canada goose jakke dame har sterk jobbvekst, ennå ikke er overvurdert, og har ikke foreclosures som headwinds byer som Salt Lake City, Utah og Fort Worth, Texas https://www.canada-goose-jakker.com .

Det vil canada goose jakke herre også bli store endringer i hvem som kjøper.

SOUNDBITE: JED KOLKO, HOVED ØKONOMIST, TRULIA (NORSK) SEGER:

‘Jeg forventer at 2014 vil være året canada goose dame for gjenta kjøperen. Folk som canada goose outlet arethey kan handle opp, de kan være trading ned, men de skal selge så vel som å kjøpe. Årsaken til det er overkommelige bekymringer canada goose victoria skadet første timers selvfølgelig.Det gjør det vanskeligere å ha råd til et nytt hjem, og de har hatt en vanskelig tid å spare for en forskuddsbetaling. Investorer er også motet canada goose jakker dame av stigende priser fordi matte ser mindre bra ut for dem. ‘.