Analisten zochten naar $ 14,57 miljard

jaaroverzicht als winst slaat

was een geweldige wijk. Ik vind de begeleiding nog steeds een beetje conservatief, zei de analist van Wedbush Securities, Sarah James https://www.jassenmoncler.nl . kende hier moncler jassen outlet een grote volumegroei, een aantal moncler jas dames sale geweldige verkopen op nationale rekeningen. Ik denk dat dat heel indrukwekkend was.WellPoint Het nettoresultaat in moncler jas sale het eerste moncler sale kwartaal steeg tot $ 926,6 miljoen, of $ 2,44 per aandeel, van $ 876,8 miljoen of $ 1,96 per aandeel, een jaar eerder. Exclusief items was de winst van $ 2,35 per aandeel 48 cent boven het gemiddelde van de analisten schatting, volgens Thomson Reuters I / B / E moncler jas dames / S. Analisten werden aangemoedigd door de bedrijfsresultaten gezien nieuwe bestedingsregels, gecreëerd door de revisie van vorig jaar. WellPoint is een grote aanbieder van individuele gezondheidsplannen, die vooral worden beïnvloed door de nieuwe reglement. Ze vereisen dat verzekeraars aan bepaalde drempels voldoen, bekend als medische verliesratio’s (MLR’s), moncler jas heren sale voor uitgaven aan medische zorg in tegenstelling tot administratie en winst. Goedepunt commerciële blootstelling en bezorgdheid over de minimale MLR-voorschriften, we zijn aangenaam verrast over het vermogen van het moncler jassen heren bedrijf om marges moncler jassen heren sale uit te breiden, Zegt de analist van Leerink Swann, Jason Gurda in een onderzoeksbrief. De moncler dames omzet daalde moncler uitverkoop met 1,3 procent tot $ 14,65 miljard. Analisten zochten naar $ 14,57 miljard. Het lidmaatschap bedroeg moncler jassen dames eind maart bijna moncler outlet 34,2 miljoen, een stijging van 1,1 procent. Het was 2,6 procent gestegen vanaf het einde van 2010, moncler jas outlet gedreven door groei in nationale plannen die grote werkgevers dienen. Gezondheidszorgverzekeraars hebben over het algemeen geprofiteerd van matig gebruik van gezondheidszorg, omdat Amerikanen weg moncler jassen dames sale blijven van artsenkantoren om geld 2018 moncler te besparen tijdens de wankele economie. WellPoint zei een zwakker dan verwacht griepseizoen en de winterstormen hielden de medische kosten laag jas moncler . De verzekeraar zei dat moncler outlet sale het 82,1 procent van zijn premies aan medische kosten besteedde, een stijging van 81,8 procent een jaar geleden. Goldman moncler nederland Sachs-analisten verwachtten echter dat deze zouden stijgen tot 83,7 procent. moncler jassen WellPoint verwachtte een jaarresultaat van minimaal $ 6,70 per aandeel, een stijging ten opzichte van de verwachting die in januari van moncler heren ten minste $ 6,30 werd gegeven. Analisten waren op zoek naar $ 6,62. Verschillende analisten merkten op dat WellPoint waarschijnlijk conservatief was met zijn nieuwe moncler jas heren voorspelling, gezien de stijging tot het volledige jaarverwachting minder was dan de magnitude van de outperformance in het eerste kwartaal.