Voorbeelden hiervan zijn dingen als ‘deze persoon verdient

JebsBush2016 reacties op Casually Explained

Geen veeleisende ‘Reddit Justice’ (of zelfs reguliere gerechtigheid) op welke manier dan moncler jas heren sale ook in posttitels of opmerkingen.

moncler nederland Plaats moncler jas sale geen namen, Facebook-pagina’s, telefoonnummers, adressen, enz. Politici of politieagenten) op een manier die kan worden moncler nederland gezien als een poging om gebruikers ertoe te brengen contact met hen op te https://www.jassenmoncler.nl nemen. moncler nederland

moncler sale Facebook-links zijn niet toegestaan. Als u wilt moncler dames dat uw bericht wordt geaccepteerd, kunt u een kopie van de video op een andere website zoals YouTube of Vimeo moncler heren vinden of verzenden en opnieuw verzenden. moncler sale

moncler dames Dit is reden voor een moncler outlet sale onmiddellijk (en waarschijnlijk permanent) verbod, dus beschouw dit als uw enige waarschuwing. moncler dames

moncler jas dames 3. Stuur een directe link moncler jas heren sale naar video moncler jas dames

moncler outlet sale Geen webpagina’s die alleen YouTube- moncler jas heren sale of Vimeo-video’s insluiten. moncler outlet sale

moncler heren Geen links naar afspeellijsten of naar kanaalpagina’s. moncler heren

moncler jassen Geen vragen om stemmen of het delen van verzendkoppelingen op of buiten moncler heren de site. moncler nederland moncler outlet sale Zie Reddiquette voor meer informatie. moncler jassen

Vraag andere gebruikers niet om uw sociale media-profielen te volgen in opmerkingen of titels van inzendingen.

2018 moncler Titels voor berichten moeten niet proberen gebruikers te beïnvloeden deze te bekijken of te upgraden. Voorbeelden hiervan zijn dingen als ‘deze persoon verdient meer weergaven’, ‘niet genoeg mensen hebben deze persoon video’s gezien’ of ‘laat deze persoon wat liefde zien’. 2018 moncler

moncler uitverkoop Giveaways vallen ook onder deze regel moncler uitverkoop

moncler jas heren sale Overtredingen kunnen leiden tot een permanent verbod op accounts en videokanalen. moncler jas heren sale

moncler jassen dames Je bent vrij om je mening respectvol te geven, maar opmerkingen of berichten die bedoeld zijn om een ​​groep te vernederen, een contextuele uiting van onverdraagzaamheid en moncler jas sale het moncler jassen ongegronde gebruik van smetjes zijn niet toegestaan. moncler jassen dames

moncler jas dames sale Het is niet toegestaan ​​gebruikers te lokken moncler jassen outlet om deze regel te overtreden. moncler jas dames sale

moncler jassen heren sale Andere gebruikers moncler jas outlet vertellen zichzelf pijn te doen moncler jassen of te doden, in welke vorm dan ook, is tegen reddit TOS moncler jassen dames sale en zal je een permanent verbod opleveren. moncler jassen heren sale

moncler jas heren Wees vriendelijk voor gebruikers in onze gemeenschap; herinner de mens. moncler jas heren

moncler jas outlet 7. Geen video’s van aanval / batterij of openbare Freakouts moncler jas outlet

Geen video’s van het echte leven, kwaadwillende persoon op aanranding van de moncler jassen dames persoon / batterij of fysiek misbruik van dieren.

moncler jassen dames sale Dit omvat onbewerkte video’s van gevechten en kwaadwillend geweld. moncler jassen dames sale

moncler jas sale Dit omvat video’s moncler dames over misbruik van kinderen en dieren. moncler jas sale

moncler outlet Openbare freakout-video’s horen in / r moncler outlet sale / PublicFreakout moncler outlet

moncler jassen heren Opmerking: inzendingen van moncler jassen outlet nieuwe gebruikers en gebruikers met een laag karma worden automatisch moncler jassen heren sale verwijderd om spam te helpen voorkomen. moncler jassen heren

moncler jassen outlet Neem ook contact met ons op over spam, politieke of andere ongepaste video’s, want dit helpt ons om ze sneller te verwijderen! Leg bij de rapportage uit waarom u denkt dat deze moet worden verwijderd. moncler jassen outlet

Stuur moncler jassen heren sale moderators niet individueel moncler jas outlet op de hoogte van berichten die niet in de nieuwe wachtrij staan ​​of verbiedt oproepen. Berichten moeten worden verzonden als een modmail naar / r moncler jas outlet / video’s. Als u moncler dames dit niet doet, kan dit leiden tot een verbod.