aandelenfutures SPc1 waren 0,3 procent hoger

Wereldaandelen boven de 4

 Euro vaster, moncler jassen heren sale Griekse onzekerheid beperkt moncler jassen winst

Van Natsuko Waki

LONDEN, 19 mei (Reuters) Wereldaandelen zijn gestegen van moncler jas outlet deze week, het dieptepunt van vier weken op donderdag en de euro wist eerdere moncler outlet sale verliezen weg, omdat een opleving van de grondstoffenprijzen investeerders aanmoedigde om risicovolle activa terug te kopen.

Wall Street was klaar voor een strakkere open later, een dag na de sterker dan verwachte winstresultaten van Dell hielp investeerders om koopjes moncler heren in technologieaandelen op te pikken.

‘De markten hebben gisteren een sprong gemaakt en het momentum moncler nederland zal aanhouden, met koopjesjacht’, zegt Matt Brown, moncler jas dames handelaar bij Catalyst Markets.

de vraag vanuit China drijft de grondstofvoorraden echt op en dat is uiteindelijk de reden waarom beleggers geld steken in de IPO van Glencore, zei Yusuf Heusen, senior sales trader bij IG Index moncler jas outlet .

handelaren die hun geld in Glencore stoppen, zijn er voor de lange termijn mee moncler jassen dames bezig en verwachten dat de vraag naar grondstoffen zal blijven bestaan monclerjassenherenoutlet . aandelenfutures SPc1 waren 0,3 procent hoger. moncler uitverkoop ruwe olie CLc1 steeg met 0,4 procent tot moncler jassen outlet $ 100,47 per vat, na de vorige dag vertoonden de gegevens een verrassende daling van de moncler jas heren ruwe voorraden in de Verenigde Staten, de grootste consument ter wereld.

COLLATERALE ONZEKERHEID Door een beter risicoklimaat herstelde de euro naar $ 1.4277

Bundelfutures FGBLc1 daalde 30 ticks.

Het Duitse dagblad Financial Times Deutschland meldde dat de president van de Europese Centrale Bank, Jean Claude Trichet, had gewaarschuwd dat de bank zou stoppen met het accepteren van Griekse obligaties als onderpand als Griekenland moncler jas heren sale investeerders om een ​​vrijwillige verlenging van de obligatietermijnen vroeg.

Een andere officiële ECB Juergen moncler outlet Stark zei dat een herstructurering van de Griekse schuld het de ECB onmogelijk zou maken om haar obligaties te blijven 2018 moncler accepteren als onderpand bij liquiditeitsoperaties. [ID: nFLAJGE7NK]

De Europese ministers van financiën hebben deze week een taboe gemaakt door voor het eerst te erkennen dat een vorm van herstructurering nodig kan zijn om de Griekse schuldenlast moncler sale te verlichten, die met 150 procent van de jaarlijkse productie een van de hoogste in de wereld moncler jassen heren is.

Notulen moncler dames van de beleidsvergadering van moncler jas sale de Federal Reserve april, die op woensdag werd gepubliceerd, toonden enkele centrale bankfunctionarissen moncler jassen dames sale een stijging van de inflatierisico’s die suggereerden moncler jas dames sale dat een verkrapping van het monetaire beleid wellicht eerder nodig is dan momenteel wordt verwacht [ID: nN18279205]. (Aanvullende rapportage door Joanne Frearson; Redactie door Catherine Evans).