9 met één telling van fraude moncler jas dames door misbruik

Voormalige leidinggevenden van Tesco voor fraudebestrijding in september 2017

LONDEN (Reuters) Drie voormalige topmanagers van Tesco die beschuldigd werden moncler jas heren van fraude en valse boekhouding bij de grootste detailhandelaar in Groot-Brittannië kregen donderdag te horen dat ze in september zullen worden berecht.

Christopher Bush, voormalige directeur van Tesco UK, arriveert op 22 augustus 2016 in Westminster Magistrates Court in Londen, Groot-Brittannië. REUTERS / Stefan Wermuth

Christopher moncler jas dames sale Bush, 50, die directeur was van Tesco UK, Carl Rogberg, 49, die financieel directeur van het VK was, en John Scouler, 48, die Brits commercieel directeur voor levensmiddelen moncler nederland was, werd op september door het moncler jassen dames Serious Fraud Office moncler jassen heren (SFO) in rekening gebracht. 9 met één telling van fraude moncler jas dames door misbruik van positie en één telling van valse boekhouding.

Ze verschenen kort moncler outlet op het Londen moncler sale Westminster Magistrates Court op 22 september, toen advocaten moncler jassen voor de mannen zeiden dat hun cliënten niet schuldig zouden pleiten.

Tijdens de hoorzitting op Southwark Crown Court in Londen 2018 moncler sprak het trio alleen om hun namen te bevestigen monclersale.nl .

Na het horen van juridische argumenten, zei rechter moncler dames McCreath dat hun proces zal beginnen op 4 september 2017, hoewel ze op 30 moncler heren mei zullen verschijnen voor een nieuwe pre-trial.

De SFO zei dat de vermeende moncler jassen outlet misdaden plaatsvonden tussen 1 februari en 23 september 2014.

Tesco gaf op moncler jassen dames sale 22 september 2014 een verklaring af aan de Beurs, waarin stond moncler jas heren sale dat tijdens de laatste voorbereidingen voor een resultaataankondiging een overwaardering van de eerste halfjaarwinst van 250 miljoen pond was vastgesteld, voornamelijk als gevolg van het te vroeg boeken van commerciële deals met leveranciers.

De ontdekking leidde tot de schorsing van acht hogere personeelsleden, waaronder Bush, Rogberg en Scouler, stuurde Tesco-aandelen weg en stortte moncler jas sale het bedrijf in de ergste crisis sinds Jack Cohen de onderneming bijna 100 jaar geleden oprichtte https://www.monclersale.nl .

De winstoverwaardering, geïdentificeerd drie weken nadat Dave Lewis de functie van chief executive van de ontslagen Philip Clarke overnam, werd later verhoogd moncler jas outlet naar 263 miljoen pond.

Het SFO-onderzoek naar Tesco gaat door.

Toen het trio moncler jassen heren sale werd beschuldigd, publiceerde Tesco een verklaring dat er de afgelopen twee jaar een moncler uitverkoop veranderingsprogramma bij het bedrijf is geweest. Het weigerde verder commentaar moncler outlet sale te geven.