Beleggingsfondsen Fidelity en Silchester Inv

Griekenland biedt meer OPAP om privatiseringen op schema te krijgen

Athene, eigenaar moncler jas sale van 34 procent van een van Europa’s grootste gamingbedrijven, heeft een aanbesteding uitgeschreven om een ​​belang van 33 procent in het bedrijf te verkopen, aldus moncler dames het privatiseringsbureau HRADF. Eerder had Griekenland plannen om 29 procent van OPAP te verkopen, momenteel ongeveer moncler jas dames 450 miljoen euro waard op de beurs in Athene.OPAP staat centraal in Griekenland van plan om 19 miljard euro te verhogen met privatiseringen tegen 2015, 2018 moncler een belangrijke voorwaarde moncler jassen voor de eerder dit jaar overeengekomen bailout van 130 miljard euro. Het moncler sale is moncler jas outlet het meest winstgevende staatsbedrijf van het land met een monopolie op sportweddenschappen, voor sommige games, tot 2030 moncler outlet . Griekenland staat sterk achter op privatiseringsdoelen en moncler jassen dames sale de drie maanden oude, conservatief geleide regering heeft beloofd het beter te doen, omdat het moeite heeft om te overtuigen moncler jas heren sale de EU en het IMF om de reddingsoperaties die het land in stand houden te hervatten. Feit dat OPAP volledig wordt verkocht, toont de regering aan om te privatiseren, zei Dimitris Mardas, een professor moncler nederland economie aan de Thessaloniki Aristotle University.HRADF stelde een deadline van 19 oktober in blijken van belangstelling en zei dat de moncler heren aanbesteding in twee moncler outlet sale fasen zou worden uitgevoerd. Na een eerste renteverklaring zullen bieders worden opgeroepen om bindende offertes in te moncler outlet dienen, zei HRADF. Het agentschap heeft het recht om een ​​tussentijdse fase van niet-bindende biedingen in te voeren om inschrijvingen van bieders te evalueren https://www.jassenmoncler.nl . Complete privatisering van OPAP zal transparant, snel en efficiënt worden uitgevoerd, zei HRADF-topman Yiannis Emiris in de verklaring. Een hoge regering officiële vertelde Reuters eerder deze maand dat Athene gericht op moncler jas heren het vinden van een koper moncler jas dames sale voor OPAP in januari en dat vier consortia van Griekse moncler jassen heren en buitenlandse bedrijven waren geïnteresseerd moncler jassen heren sale in het bedrijf [ID: nA8E8H7014]. Beleggingsfondsen Fidelity en Silchester Inv. al bezit 5 procent elk in het bedrijf. Griekenland heeft Deutsche Bank en de Nationale moncler uitverkoop Bank van Griekenland als financieel adviseurs gekozen, het voegde eraan toe. moncler jassen outlet Athene is al verhuisd naar duidelijke kwesties die de verkoop van het bedrijf zouden kunnen blokkeren. Een senior juridisch adviseur van de moncler jassen dames EU stelde vragen over OPAP recht om alle weddenschappen in het land vorige week te controleren [ID: nL5E8KK7GB]. De hoogste administratieve rechtbank in Griekenland zal naar verwachting in de komende maanden een definitieve uitspraak doen over de zaak.