REUTERS / Lucas Jackson Hoewel de eetlust voor zogenaamde data

10 miljoen investeringsronde in data-startup Crux

Een Goldman Sachs-bord wordt gezien boven de vloer van de New York Stock Exchange kort na de openingsbel in de wijk New York in New York op 24 januari 2014. REUTERS / Lucas Jackson Hoewel de eetlust voor zogenaamde data is moncler jas dames toegenomen, besteden veel instellingen nog steeds veel van hun tijd schrobben en de gegevens opmaken om het bruikbaar te maken, in plaats van het te analyseren door middel van geavanceerde technieken zoals kunstmatige intelligentie. REUTERS / Brendan McDermid moncler jas heren Dezelfde dataset zal meerdere keren door verschillende bedrijven worden verwerkt. Het opkomen van ongestructureerde moncler jassen heren sale gegevens als belangrijke moncler outlet input in het beleggingsproces creëert een moncler uitverkoop geweldige kans voor financiële instellingen, maar moncler jas outlet alleen als er bruikbare inzichten uit kunnen worden moncler outlet sale geëxtrapoleerd, Darren Cohen, global head van Goldman Sachs Principal Strategic Investments-groep, zei in een moncler jassen dames sale verklaring https://www.monclersale.nl . Het platform 2018 moncler vanCrux verwerkt de gegevens voor financiële ondernemingen, waaronder banken, hedgefondsen, private equity-groepen en verzekeraars, zodat zij middelen kunnen moncler nederland inzetten voor het moncler jassen dames uitvoeren van meer onderscheidende moncler heren taken zoals het bouwen van kunstmatige intelligentie-algoritmen om waarde uit de informatie te halen. Dit verwijdert het moncler jassen outlet grootste pijnpunt, of van data-analyse in financiën, zei Philip Brittan, chief executive van Crux.is kijkend naar moncler jassen hoe je meer gegevens kunt krijgen en hoe moncler jas heren sale je meer waarde kunt halen uit de gegevens moncler jas sale die ze hebben, moncler dames zei Brittan in een interview monclersale.nl . Maar besteed het grootste deel van hun datatijd aan dingen die niet gedifferentieerd zijn, voegde hij eraan toe.Crux verkoopt of verkoopt de gegevens niet, maar heeft een moncler jas dames sale netwerk moncler sale van informatieverschaffers opgezet om klanten nieuwe bronnen te laten ontdekken. Het bedrijf is bijna een jaar moncler jassen heren geleden met zijn activiteiten begonnen en ondertekende zijn eerste klanten in de zomer, zei Brittan. Andere strategische investeerders namen deel aan de financieringsronde, voegde hij eraan toe, maar onthulden hun namen niet. De investering onderstreept hoe grote financiële instellingen zich steeds meer tot jonge fintech-startups wenden voor hulp bij het verhandelen met enkele dringende behoeften, van het beheren en analyseren van gegevens tot het uitvoeren van efficiëntere compliance-processen.